Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER
Sidoskåp 3+1-hyllplan (Tower) Vänster

Sidoskåp 3+1-hyllplan (Tower) Vänster

 • På rea!
 • -3 768,75 kr

Smidigt skåp för personlig förvaring med tre hyllplan och ett rymligt klädfack. Denna version av skåpet är vänsterställt vilket innebär att det står bäst på vänster sida om skrivbordet.

 • Med tre hyllplan.
 • Praktiskt klädfack.
 • Lås med nyckel ingår.
 • Toppskiva i 22 millimeter tjock laminat.
 • Enkel att torka av och rengöra.

Obs! Levereras alltid monterad.

6 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 9 993,75 kr /
Spara 3 768,75 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Vit
Vit
Björk
Svart
Mörkgrå
Ek
Ljusgrå
Valnöt
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Smidigt skåp för personlig förvaring med tre hyllplan och ett rymligt klädfack. Denna version av skåpet är vänsterställt vilket innebär att det står bäst på vänster sida om skrivbordet.

 • Med tre hyllplan.
 • Praktiskt klädfack.
 • Lås med nyckel ingår.
 • Toppskiva i 22 millimeter tjock laminat.
 • Enkel att torka av och rengöra.

Obs! Levereras alltid monterad.

Tålig lösning för offentliga utrymmen

Denna kontorsförvaring består av en kraftig spånskiva med hög densitet samt en len yta av laminat. Den laminerade toppskivan gör skåpet väldigt slitstarkt och lätt att rengöra, vilket gör det utmärkt för offentliga utrymmen.

Ger naturlig avskärmning

Utöver förvaring ger skåpet även en naturlig avskärmning ut mot rummet eller mellan två skrivbord. Skåpet har samma eleganta yta på alla sidor vilket gör det till en stilren möbel som kan stå fritt i rummet.

Med förstärkt sockel

För att skåpet ska vara extra tåligt har den utrustats med en förstärkt sockel på fram- och baksida. Detta gör att sidoskåpet klarar av de stötar som kan uppstå i en kontorsmiljö, exempelvis vid städning.

Står stadigt med justerbara fötter

Sidoskåpet står på fyra fötter som går att justera efter behov. Detta gör att skåpet alltid står stadigt och stabilt, även på ojämnt underlag.

Kommer med nyckellås

Skåpet levereras med nyckellås och nyckel, så att du enkelt kan låsa in dina personliga tillhörigheter. Vid beställning av flera skåp kan vi erbjuda en nyckelserie, vilket innebär att alla skåp har olika lås men att det medföljer en huvudnyckel. Kontakta oss om detta är av intresse.

Produktdetaljer

Artikelnummer TOW-WH-503L
Varumärke Direkt Interiör
Höjd 1230
Bredd 400
Djup 800
Dörrar Ja
Jalusi Nej
Lådor Ja
På hjul Nej
Skjutdörrar Nej
Tidsskriftförvaring Nej
Låsbar Ja
Montering Levereras monterad
Garanti 5 år
Direkt Interiör

Direkt Interiör’s produkter har funnits på den skandinaviska marknaden sedan 2008 och kännetecknas av funktionalitet med kvalitet. Genom ett fokuserat produktsortiment och balanserad prissättning erbjuder vi ett förstaklassalternativ till komfortabel nivå.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft