Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-20%

Taklampa Heracleum II

 • −20%
 • Ny

Heracleum II är en vacker, karaktäristisk lampa som ger en illusion av ett grenverk. I varje vit lins finns en av de många ljuskällorna. Passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret, kaféet eller hotellet.

 • Många ljuskällor: 45 st i storlek Small och 63 st i storlek Large.
 • Bladen är roterbara.
 • Finns i olika färger och två olika storlekar.
 • Skapar ett mjukt sken i alla riktningar.
19 688,00 kr
24 610,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Koppar
Vit
Koppar
Nickel
Small - 72x53 cm
Small - 72x53 cm
Large - 98x65 cm
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Heracleum II är en vacker, karaktäristisk lampa som ger en illusion av ett grenverk. I varje vit lins finns en av de många ljuskällorna. Passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret, kaféet eller hotellet.

 • Många ljuskällor: 45 st i storlek Small och 63 st i storlek Large.
 • Bladen är roterbara.
 • Finns i olika färger och två olika storlekar.
 • Skapar ett mjukt sken i alla riktningar.

Skapar varmt sken i hela rummet

Heracleum II skapar genom sina många ljuskällor ett varmt sken i hela rummet. Den mindre varianten har 45 ljuskällor medan den större har 63 ljuskällor.

Illusionen av ett bladverk

Lampans vackra och karaktäristiska design ger illusionen av att vara ett grenverk. Varje "blad" utgörs av en semitransparent vit lins som är roterbar, vilket gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på lampan och dess design.

Olika färger och storlekar - välj den som passar dig

Lampan kommer i tre olika färger, nickel, koppar och vit, samt två olika storlekar. Detta gör att du enkelt kan välja den modell som passar just ditt rum bäst.

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282296272
Varumärke Moooi
Höjd 53 cm / 65 cm
Diameter 72 cm / 98 cm
Material Metall
Material Ram i metall, linser i polykarbonat
Ljuskälla Ja
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Bertjan Pot

Varumärke Moooi

Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft