Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
-20%
Heracleum II Small Nickel

Taklampa Heracleum II

 • −20%
 • Ny

Heracleum II är en utmärkande takpendel som ger en illusion av ett grenverk som fyller ett rum med sin karaktär, utan att tynga ner. I varje vit lins finns en av de många ljuskällorna, den passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret.

 • Bladen är roterbara.
 • Skapar ett varmt och stämningsfullt ljus.
 • Finns i olika färger och två olika storlekar.
 • Många ljuskällor; 63 st i storlek 'Large'.
27 968,00 kr
34 960,00 kr
inkl. moms
stock Lagervara - Skickas inom 24 timmar
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Heracleum II är en utmärkande takpendel som ger en illusion av ett grenverk som fyller ett rum med sin karaktär, utan att tynga ner. I varje vit lins finns en av de många ljuskällorna, den passar lika bra i det privata hemmet som på kontoret.

 • Bladen är roterbara.
 • Skapar ett varmt och stämningsfullt ljus.
 • Finns i olika färger och två olika storlekar.
 • Många ljuskällor; 63 st i storlek 'Large'.

Skapar varmt sken i hela rummet

Den mindre varianten av Heracleum II har 45 ljuskällor medan den större varianten har hela 63 ljuskällor. De små lamporna gör skenet behagligt oskarpt och bidrar till ett varmt sken i hela rummet.

Olika färger och storlekar – välj den som passar dig

Lampan kommer i tre olika färger samt i två olika storlekar. De olika färgerna du kan välja på är nickel, koppar och vit. Detta gör att du enkelt kan välja den modell som passar just ditt rum bäst. Armaturen klär både i hemmiljön och på kontoret, receptionen eller loungen. 

Illusionen av ett bladverk

Lampans vackra och karaktäristiska design ger illusionen av ett grenverk och är utarbetad med inspiration från naturen. Varje "blad" utgörs av en semitransparent vit lins som är roterbar, vilket gör att du enkelt kan sätta din egen prägel på lampan och dess design. Bladen i sin tur sitter på små tunna metallgrenar. Lampan är en vacker inredningsdetalj och den diskret transparenta strömkabeln om 40 cm ger lampan ett nästan svävande intryck. 

Om formgivaren – Bertman Pot

Pertjan Pot föddes 1975 i östra Nederländerna. 1998 tog han examen från Design Academy i Eindhoven och startade sin karriär under namnet ’The monkey boys’ tillsammans med sin nära vän Daniel White. Några år senare startade han egen studio i Rotterdam och började designa under sitt riktiga namn och har sedan dess samarbetat med många olika institutioner. Han fokuserar på inredningsdetaljer utifrån ett experimentellt synsätt och har alltid varit fascinerad av ljus sammankopplat med teknik, struktur, mönster och olika färgkombinationer. Pot utmanar ständigt med sin nyfikenhet och är inte sen med att experimentera och tänja på gränserna till det yttersta.

Obs! Vi rekommenderar att anlita en elektriker för installation av denna armatur.

Produktdetaljer

Artikelnummer 8718282296210
Varumärke Moooi
Höjd 53 cm / 65 cm
Diameter 72 cm / 98 cm
Material Ram i metall, linser i polykarbonat
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Funktioner Dimbar
Ljustemperatur 2700K
Formgivare Bertjan Pot

Varumärke Moooi

Moooi

Moooi grundades år 2001 av Marcel Wanders och Caspers Vissers med ambitionen att bygga upp ett legendariskt varumärke. Deras sortiment präglas av att vara överraskande, eklektiskt, originellt, sofistikerat och rebelliskt. Deras accessoarer, möbler och lampor ger rummet personlighet och ger en kreativ touch. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft