Karmstol Howdoyoudo

Howdoyoudo är en modern och inbjudande trästol, i en nytänkande och unik design. Tack vare den breda sitsen och det omslutande rygg- och armstödet sitter du bekvämt i stolen under flera timmar.

 • Stabil konstruktion i betsad ask.
 • Kommer med eller utan sittdyna i äkta läder.
 • Extra bred sits ger hög komfort.
 • Bekvämt rygg- och armstöd.
5 475,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 6-8 veckor
Black Ash w/o cushion
Black Ash w/o cushion
Black Ash w leather cushion
White Ash w/o cushion
Sänk
Öka
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Howdoyoudo är en modern och inbjudande trästol, i en nytänkande och unik design. Tack vare den breda sitsen och det omslutande rygg- och armstödet sitter du bekvämt i stolen under flera timmar.

 • Stabil konstruktion i betsad ask.
 • Kommer med eller utan sittdyna i äkta läder.
 • Extra bred sits ger hög komfort.
 • Bekvämt rygg- och armstöd.

Stabil stol med stark karaktär

Howdoyoudo präglas av sin säregna och nytänkande design, där de lätt utställda benen elegant förankras i de täckande sidostyckena vilket bidrar både till ökad stabilitet och stolens tydliga karaktär. En snygg stol för såväl det privata hemmet, som kontoret, kaféet eller restaurangen.

Låter dig sitta länge med hög komfort

I Howdoyoudo kan du spendera många timmar utan att behöva göra avkall på komforten, tack vare den genomtänkta utformningen. Den breda sitsen går att få med en bekväm, fastmonterad sittdyna klädd i läder och det omslutande rygg- och armstödet ger avlastning samtidigt som du tillåts variera sittställningen. 

Sittdyna klädd i Elmosoft-läder

Stolen går att få med en sittdyna klädd i matchande Elmosoft-läder - ett kromfritt, mjukt och följsamt läder med en exceptionell hållbarhet som är lämplig för användning även i offentliga miljöer.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft