Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

3 bra anledningar att ha ett pingisbord på jobbet

Kontoret är en plats för arbete, men bör även bjuda på lite underhållning. Ett pingisbord på kontoret är ett klassiskt sätt att aktivera medarbetare och skapa trevlig stämning kollegor emellan. Här är 3 anledningar till att du bör ha ett pingisbord på jobbet.

1. Aktiva pauser minskar risken för värk och ger ny energi

Det är inte bra att sitta eller stå still för länge. Med ett pingisbord lockas fler anställda att ta en paus då och då som innebär att de faktiskt rör på sig i stället för att gå och sätta sig i en soffa. Detta minskar risken för skador och värk som kan uppstå vid stillasittande. När du rör på dig förbättras dessutom blodcirkulationen vilket ökar syresättningen av hjärnan. Vem känner sig inte fylld av ny energi efter att ha aktiverat kroppen på ett lustfyllt sätt?

2. Det är bra för teamkänslan

Att spela pingis på jobbet är ett utmärkt sätt att stärka teamet. Du och dina medarbetare får en chans att lära känna varandra under mer avslappnade förhållanden. Dra i gång en intern lunchturnering, eller utmana ett annat team på kontoret – lagandan lär spilla över till det dagliga arbetet och underlätta samarbeten.

3. Det är roligt!

Kanske det viktigaste argumentet av alla: Det är roligt att spela pingis! Och har dina medarbetare kul på kontoret lär det även öka deras uppskattning av arbetsplatsen som helhet. Se bara till att placera pingisbordet så att det inte stör de som sitter och arbetar.

Vi har stabila pingisbord samt fotbollsspel för både inomhus- och utomhusbruk, lämpade för kontor och offentliga miljöer. Upptäck alla våra spel för kontoret här. Behöver du hjälp att bestämma dig? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft