3 bra anledningar att ha ett pingisbord på jobbet

Kontoret är en plats för arbete, men bör även bjuda på lite underhållning. Ett pingisbord på kontoret är ett klassiskt sätt att aktivera medarbetare och skapa trevlig stämning kollegor emellan. Här är 3 anledningar till att du bör ha ett pingisbord på jobbet.

1. Aktiva pauser minskar risken för värk och ger ny energi

Det är inte bra att sitta eller stå still för länge. Med ett pingisbord lockas fler anställda att ta en paus då och då som innebär att de faktiskt rör på sig i stället för att gå och sätta sig i en soffa. Detta minskar risken för skador och värk som kan uppstå vid stillasittande. När du rör på dig förbättras dessutom blodcirkulationen vilket ökar syresättningen av hjärnan. Vem känner sig inte fylld av ny energi efter att ha aktiverat kroppen på ett lustfyllt sätt?

2. Det är bra för teamkänslan

Att spela pingis på jobbet är ett utmärkt sätt att stärka teamet. Du och dina medarbetare får en chans att lära känna varandra under mer avslappnade förhållanden. Dra i gång en intern lunchturnering, eller utmana ett annat team på kontoret – lagandan lär spilla över till det dagliga arbetet och underlätta samarbeten.

3. Det är roligt!

Kanske det viktigaste argumentet av alla: Det är roligt att spela pingis! Och har dina medarbetare kul på kontoret lär det även öka deras uppskattning av arbetsplatsen som helhet. Se bara till att placera pingisbordet så att det inte stör de som sitter och arbetar.

Vi har stabila pingisbord samt fotbollsspel för både inomhus- och utomhusbruk, lämpade för kontor och offentliga miljöer. Upptäck alla våra spel för kontoret här. Behöver du hjälp att bestämma dig? Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft