Inredning för entré - tips på hur du inreder kontorets hall

Första intrycket spelar roll – inte minst när du kliver in på kontoret på morgonen eller välkomnar en besökare till ditt företag. Entrén är därför en viktig del av kontorets inredning som är värd att lägga lite extra tid och energi på. I den här artikeln får du tips på hur du kan inreda, och exempel på produkter som passar fint till kontorets hall.

1. En välkomnande entré med bra belysning

Bra planerad belysning gör stor skillnad för rummet och hur det upplevs. Säkerställ att hallen är väl belyst med ljus från flera håll i form av taklampor, vägglampor och golvlampor. Förutom att bidra med ljus fyller även lampor upp tomrum och kan bidra med vacker design som ger uttryck till rummet. Oavsett om du vill ha en karaktäristisk lampa som tar mycket plats eller en mer subtil design som smälter in i omgivningen finns det många alternativ att välja mellan.

Vackra lampor till entrén:

Plafond Over Me - Golvlampa Hashira - Pendellampa PH 3 1/2-3

Plafond Over Me - Northern / Golvlampa Hashira - Audo Copenhagen / Pendellampa PH 3 1/2-3 - Louis Poulsen

2. Entré inredning – detaljer som gör det lilla extra

Genom att inreda med vackra inredningsdetaljer kan du på ett enkelt sätt ge hallen en ombonad, personlig och hemtrevlig känsla. Addera öppna hyllor, en spegel som gör att rummet upplevs större, och växter som ger en livfull känsla. Hos oss hittar du ett brett utbud av konstväxter som både är naturtrogna och håller i många år, utan att någon behöver lägga tid på underhåll.

Tips på inredningsdetaljer:

Spegel Lasso - Vägghylla Epoch - Konstväxt Y.U

Spegel Lasso - Design House Stockholm / Vägghylla Epoch - Audo Copenhagen / Konstväxt Y.U - Scandinavian Selection

3. Trevlig sittplats till kontorets hall 

Oavsett om du har en stor eller liten hall är det trevligt att arrangera någon slags sittplats. Inred med en snygg pall eller bänk direkt innanför dörren som både kan agera sittplats och avlastningsyta. För den större entrén kan det vara värt att investera i en ordentlig sittgrupp med bekväma loungestolar och ett passande sidobord till.

Vi rekommenderar:

Fåtölj Cute - Loungestol Arka - Bänk Havneholmen J177

Fåtölj Cute - Jonas Ihreborn / Loungestol Arka - Stolab / Bänk Haveholmen - FDB Møbler

4. Praktisk klädförvaring för alla kontor

Addera praktisk och snygg förvaring till hallen där man kan hänga av sig ytterplagg, eller lägga ifrån sig paraply och väska. Det finns en rad olika typer av förvaringslösningar som passar både stora och små utrymmen. I den lilla entrén räcker det långt med en hatthylla eller ett par krokar, medan det i den större kan vara värt att investera i en större klädhängare. Med klädhängare G.A kombineras klädförvaring och en praktisk sittplats som även kan användas som avlastningsyta.

Vi rekommenderar: 

Klädhängare G.A - Hatthylla Classic - Kroklist Bill Horizontal

Klädhängare G.A - Scandinavian Selection / Hatthylla Classic - Essem Design / Kroklist Bill Horizontal - Maze 

5. Återspegla företaget i inredningen

Hallen på kontoret kan precis som all annan inredning vara ett sätt att visa företagets identitet. Använd företagets färger, logga eller andra element som är signifikativt för just er. På så sätt kan besökare knyta an till varumärket och få en känsla för verksamheten direkt från start. 

Att skapa en välkomnande entré som sätter en positiv ton för både anställda och besökare kräver genomtänkt planering. Hos oss på DPJ kan du hitta hallmöbler för alla typer av kontor, men även få hjälp av våra säljare genom hela processen – från idé till slutresultat. Kontakta oss för mer information och inspiration!

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft