Konferensbord Copenhague CPH Deux 210

  • -1 750,00 kr

CPH Deux 210 är ett stilrent bord med toppskiva i matt nanolaminat som motverkar fingeravtryck och är enkel att rengöra. Med sin moderna design passar bordet såväl som konferensbord som matbord.

  • Skiva i 18 mm plywood med synliga kanter.
  • Toppyta i matt nanolaminat.
  • Lätt att torka av och hålla ren.
  • Vackert utställda ben i massiv ek eller bok.
21 225,00 kr inkl. moms
Ord.pris 22 975,00 kr /
Spara 1 750,00 kr
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black Laminate/Untreated Beech
Black Laminate/Untreated Beech
Black Laminate/Lacquered Oak
Black Laminate/Black Lacquered Beech
Pearl White Laminate/Untreated Beech
Pearl White Laminate/Lacquered Oak
Pearl White Laminate/Pearl White Lacquered Beech
Stone Grey Laminate/Untreated Beech
Stone Grey Laminate/Lacquered Oak
Stone Grey Laminate/Stone Grey Lacquered Beech
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

CPH Deux 210 är ett stilrent bord med toppskiva i matt nanolaminat som motverkar fingeravtryck och är enkel att rengöra. Med sin moderna design passar bordet såväl som konferensbord som matbord.

  • Skiva i 18 mm plywood med synliga kanter.
  • Toppyta i matt nanolaminat.
  • Lätt att torka av och hålla ren.
  • Vackert utställda ben i massiv ek eller bok.

Produktdetaljer

Varumärke HAY
Höjd 73 cm
Bredd 75 cm
Längd 200 cm
Material Plywood, nanolaminat, massivt trä
Formgivare Ronan & Erwan Bouroullec
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft