Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!

Stol Herit - Klädd sits

Herit är den perfekta blandningen mellan klassisk, dansk design och modern teknik. Stolen mixar tålig formgjuten plast med smäckra ben i massiv ek vilket gör Herit en fin stol som passar i de flesta rum.

 • Bekvämt stoppad och klädd sits.
 • Ryggstöd i formgjuten plast med skumkärna.
 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Levereras monteras.
6 355,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-8 veckor
Synergy Grå/Ek
Synergy Grå/Ek
Synergy Svart/Ek
Synergy Sand/Ek
Synergy/Ek
Spectrum Läder Vit/Ek
Spectrum Läder Grå/Ek
Spectrum Läder Svart/Ek
Spectrum Läder Sand/Ek
Spectrum Läder/Ek
Synergy Grå/Rökt Ek
Synergy Svart/Rökt Ek
Synergy Sand/Rökt Ek
Synergy/Rökt Ek
Spectrum Läder Vit/Rökt Ek
Spectrum Läder Grå/Rökt Ek
Spectrum Läder Svart/Rökt Ek
Spectrum Läder Sand/Rökt Ek
Spectrum Läder/Rökt Ek
Spectrum Läder Svart/Svart Ek
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Herit är den perfekta blandningen mellan klassisk, dansk design och modern teknik. Stolen mixar tålig formgjuten plast med smäckra ben i massiv ek vilket gör Herit en fin stol som passar i de flesta rum.

 • Bekvämt stoppad och klädd sits.
 • Ryggstöd i formgjuten plast med skumkärna.
 • Elegant utställda ben i massiv ek.
 • Levereras monteras.

Klassisk design i modern tappning

Herit har formgivits med den klassiska, danska designen i åtanke men har tillverkats av nya, innovativa material. Stolens ryggstöd består av gjuten polypropen som injicerats med en kärna av skum, vilket möjliggör stolens mjuka och följsamma kurvning som erbjuder hög komfort.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft