Stol Soft Edge 12

Soft Edge 12 kommer med sits och rygg i tunn, gjuten plywood vilket gör stolen till en otroligt lätt stol. Med sitt avskalade uttryck passar stolen lika bra vid köksbordet hemma som i matsalen på kontoret.

  • Stabila ben i massiv ek.
  • Stapelbar upp till sex stolar.
  • Böjda kanter för hög komfort.
  • Stilren och minimalistisk design.
3 725,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Soft Black
Soft Black
Hunter
Dusty Green
Red
Soft Grey
Smoked Lacquered Oak
Lacquered Oak
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Soft Edge 12 kommer med sits och rygg i tunn, gjuten plywood vilket gör stolen till en otroligt lätt stol. Med sitt avskalade uttryck passar stolen lika bra vid köksbordet hemma som i matsalen på kontoret.

  • Stabila ben i massiv ek.
  • Stapelbar upp till sex stolar.
  • Böjda kanter för hög komfort.
  • Stilren och minimalistisk design.

Böjda kanter för hög komfort

Soft Edge 12 kommer med sits och rygg i gjuten plywood med mjukt rundade kanter som böjer sig bort från den som sitter i stolen. Det låter dig att sitta hur du vill på stolen och enkelt byta position med bibehållen hög komfort.

Produktdetaljer

Artikelnummer 257113
Varumärke HAY
Bredd 51,5 cm
Höjd 79 cm
Djup 52,5 cm
Sitthöjd 47,5 cm
Sittdjup 46 cm
Material Plywood, solid ek
Formgivare Iskos-Berlin
HAY

HAY grundades 2002 och inom ett år lanserade företaget sin första möbelkollektion på den internationella möbelmässan IMM i Köln. Detta markerade början av den internationella ambitionen som HAY har drivit under det senaste decenniet: att skapa hållbara kvalitetsmöbler till rimliga priser, för att så många som möjligt ska kunna njuta av utmärkt design.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft