Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
mobil 70

Taklampa Mobil 70

 • Ny

Mobil 70 är en stilren taklampa i en minimalistisk design som får den att påminna om en hängande mobil. En stilig lampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i den vackra loungen. 

 • Smäcker armatur i metall.
 • 3 ljusglober i opalglas.
 • Ger ett allmänt, spritt ljus.
 • Svart eller vit textilkabel på 3 m medföljer.
 • Takkåpa i samma färg som armatur medföljer.
3 350,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 2-3 veckor
black/opal glass
brass/opal glass
black/opal glass
nickel/opal glass
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Mobil 70 är en stilren taklampa i en minimalistisk design som får den att påminna om en hängande mobil. En stilig lampa som passar lika bra i det moderna hemmet som i den vackra loungen. 

 • Smäcker armatur i metall.
 • 3 ljusglober i opalglas.
 • Ger ett allmänt, spritt ljus.
 • Svart eller vit textilkabel på 3 m medföljer.
 • Takkåpa i samma färg som armatur medföljer.

Imponerande storlek

Mobil 70 är en pendellampa vars armatur har en imponerande höjd på 70 centimeter. Detta ger dig en stor lampa som blir ett naturligt blickfång och som passar extra bra i rum med hög takhöjd.

Smäcker armatur i tre färger

Lampan har en armatur i metall som finns i tre olika färger; svart, nickel och mässing. Den smäckra armaturen skiftar i utseende beroende på vilken vinkel du ser den ur, vilket ger lampan en känsla av rörelse likt en hängande mobil.

Glober i opalt glas ger allmänt sken

Mobil 70 kommer med tre ljusglober i opalt glas som är riktade åt olika håll. Detta gör att lampan ger ett mjukt, allmänt sken som lyser upp armaturen och sprider sig ut i rummet.  

Sladd och takkåpa medföljer

Lampan kommer utrustad med en textilsladd på tre meter i vitt eller svart, samt takkåpa i samma färg som armaturen. Lampan i mässing och nickel kommer med vit sladd, medan lampan i svart kommer med en svart sladd. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft