Berenice - Skrivbordslampa Svart
Berenice - Skrivbordslampa Svart
Berenice - Skrivbordslampa Svart

Skrivbordslampa Berenice

Berenice är en flexibel skrivbordslampa i en smäcker och diskret design som smälter in överallt. Det ledade stativet och roterbara huvudet gör lampan enkel att rikta för optimal ljuseffekt.

  • Ledat stativ och roterbart huvud (360°). 
  • Koncentrerat ljus perfekt för läsning.

4 800,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Svart
Svart
Aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Berenice är en flexibel skrivbordslampa i en smäcker och diskret design som smälter in överallt. Det ledade stativet och roterbara huvudet gör lampan enkel att rikta för optimal ljuseffekt.

  • Ledat stativ och roterbart huvud (360°). 
  • Koncentrerat ljus perfekt för läsning.

Lätt att rikta

Det ledade stativet och roterbara lamphuvudet gör att Berenice går att ställa i många olika positioner. Detta gör att du alltid kan få ljuskällan i en höjd och vinkel som passar dig och dina arbetsuppgifter.

Produktdetaljer

Artikelnummer 1D120=00E001+1D120/5/1501
Varumärke Luceplan
Höjd 45 cm
Längd Armar: 45 + 45 cm
Diameter 10,2 cm
Material Aluminium
Ljuskälla ingår Nej
Formgivare Alberto Meda
Luceplan

Sedan starten 1978 har italienska Luceplan skapat stilren belysning av högsta kvalitet. De har en experimentell inriktning och använder sig av innovativa tekniker och material för att ta fram hållbar belysning. Deras produkter tillverkas i Italien.

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft