Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Naomi Tavolo Black Soft Touch

Skrivbordslampa Naomi Tavolo

Skrivbordslampan Naomi Tavolo har en futuristisk känsla som framhävs av skärmens asymmetriska former. Skärmen går att rotera 360 grader vilket gör det lätt att rikta ljuset precis dit du behöver det. 

 • Skärm som går att rotera 360° och luta 180°.
 • Stativ som går att rotera 360° och luta 120° resp. 80°.
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt ljus. 
 • Strömbrytare på lamphuvud. 
5 600,00 kr
inkl. moms
stock Leveranstid: 4-6 veckor
Black Soft Touch
Black Soft Touch
Anodized Aluminium
Sänk
Öka
Betala enkelt och smidigt med:
VISA Mastercard American Express Klarna
Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus
VISA Mastercard American Express Klarna

Skrivbordslampan Naomi Tavolo har en futuristisk känsla som framhävs av skärmens asymmetriska former. Skärmen går att rotera 360 grader vilket gör det lätt att rikta ljuset precis dit du behöver det. 

 • Skärm som går att rotera 360° och luta 180°.
 • Stativ som går att rotera 360° och luta 120° resp. 80°.
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt ljus. 
 • Strömbrytare på lamphuvud. 

Enkel att rikta

Naomi har ett tvåarmat stativ där den nedre leden går att rotera 360 grader samt luta i 120 grader, och den övre går att luta i 80 grader. Lampans skärm går även att luta i 180 grader samt rotera 360 grader, vilket gör det väldigt enkelt att rikta lampans ljus.

Smidigt handtag

Lampskärmen är utrustad med ett smidigt handtag i metall. Tack vare handtaget kan du lätt justera lampans position med bara en hand. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 300.01ST + 310.01ST
Varumärke Lumina
Höjd 90 cm
Längd Armar: 45 + 45 cm
Diameter 7 cm
Material Aluminium, Stål
Diameter lampskärm 13 cm
Sockel E27
Max watt 75 W
IP-klass IP20
Ljuskälla ingår Ja
Ljuskälla 8,5 W LED
Spänning 100-240 V AC / 50-60 Hz
Dimbar Nej
Ljustemperatur 3000 K
Formgivare Yaacov Kaufman

Varumärke Lumina

Lumina

Precis som namnet indikerar skapar Lumina produkter som sprider ljus i tillvaron. Det italienska varumärket grundades 1980 och har sedan dess inriktat sig på att tillverka högteknologiska lampor med rena former. Lumina startades utifrån en idé om att skapa mycket ljus med lite lampa.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och -inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

 • Ergonomiska kontorsmöbler

  Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – kontorsmöbler i butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft