Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
Naomi Tavolo Black Soft Touch

Skrivbordslampa Naomi Tavolo

Skrivbordslampan Naomi Tavolo har en futuristisk känsla som framhävs av skärmens asymmetriska former. Skärmen går att rotera 360 grader vilket gör det lätt att rikta ljuset precis dit du behöver det. 

 • Skärm som går att rotera 360° och luta 180°.
 • Stativ som går att rotera 360° och luta 120° resp. 80°.
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt ljus. 
 • Strömbrytare på lamphuvud. 
5 600,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 4-6 veckor
Black Soft Touch
Black Soft Touch
Anodized Aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Skrivbordslampan Naomi Tavolo har en futuristisk känsla som framhävs av skärmens asymmetriska former. Skärmen går att rotera 360 grader vilket gör det lätt att rikta ljuset precis dit du behöver det. 

 • Skärm som går att rotera 360° och luta 180°.
 • Stativ som går att rotera 360° och luta 120° resp. 80°.
 • Diskret handtag för enkel justering.
 • LED-belysning med varmvitt ljus. 
 • Strömbrytare på lamphuvud. 

Enkel att rikta

Naomi har ett tvåarmat stativ där den nedre leden går att rotera 360 grader samt luta i 120 grader, och den övre går att luta i 80 grader. Lampans skärm går även att luta i 180 grader samt rotera 360 grader, vilket gör det väldigt enkelt att rikta lampans ljus.

Smidigt handtag

Lampskärmen är utrustad med ett smidigt handtag i metall. Tack vare handtaget kan du lätt justera lampans position med bara en hand. 

Produktdetaljer

Artikelnummer 300.01ST + 310.01ST
Varumärke Lumina
Höjd 90 cm
Längd Armar: 45 + 45 cm
Diameter 7 cm
Material Aluminium, Stål
Ljuskälla 8,5 W LED
Sockel E27
Max watt 75 W
IP-klass IP20
Spänning 100-240 V AC / 50-60 Hz
Ljuskälla ingår Ja
Dimbar Nej
Ljustemperatur 3000 K
Formgivare Yaacov Kaufman
Lampskärm - Diameter 13 cm
Lumina

Precis som namnet indikerar skapar Lumina produkter som sprider ljus i tillvaron. Det italienska varumärket grundades 1980 och har sedan dess inriktat sig på att tillverka högteknologiska lampor med rena former. Lumina startades utifrån en idé om att skapa mycket ljus med lite lampa.  

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft