TOPSELLER

Skrivbordslampa Luctra Radial – Rund

 • På rea!

Bordslampa med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter dina egna behov. I en nätt design som tar minimalt med plats på skrivbordet och låter dig arbeta effektivt. 

 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Livslängd LED: >50 000 timmar. 
 • Självlåsande leder. 
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.
5 225,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 2-3 veckor
Aluminium
Svart
Vit
Aluminium
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Bordslampa med pekskärm som låter dig ställa in ljusstyrka och färgtemperatur efter dina egna behov. I en nätt design som tar minimalt med plats på skrivbordet och låter dig arbeta effektivt. 

 • Pekskärm i akrylglas.
 • Förstklassig LED-teknik.
 • Livslängd LED: >50 000 timmar. 
 • Självlåsande leder. 
 • Justerbar ljusstyrka och färgtemperatur.
 • Främjar hälsa och välmående.

Smidig styrning med VITACORE® pekskärm 

Denna skrivbordslampa har en inbyggd pekskärm i akrylglas som sitter längst ned på lampans armatur. Pekskärmen är lätt att nå och är enkel att manövrera då den erbjuder flera färdiga inställningar att välja mellan. 

Färgtemperatur på tre nivåer

Ljusets färgtemperatur går att ställa in på tre olika nivåer. Använd den smidiga pekskärmen för att välja mellan 2 700, 3 600 och 6 500 Kelvin utifrån dina egna behov under dagens gång. 

Justerbar ljusstyrka

Att kunna anpassa ljusstyrkan är extra viktigt då behovet av ljus kan variera med typ av arbetsuppgift och tid på dygnet. Med pekskärmen kan du enkelt välja mellan fem olika ljusstyrkor ända upp till 1 000 lux. 

Självlåsande men roterbara leder

Lampan är utrustad med tre självlåsande leder som är enkla att rotera, vinkla och att ställa in i olika positioner. Den nedre leden går exemplevis att rotera 360 grader och den övre, vid lamphuvudet, går att rotera upp till 185 grader. 

Bli effektivare med rätt ljus

Alla människor har olika behov av ljus och dessa behov kan ändras under dagens gång. När du arbetar med rätt belysning minskar risken för att du överanstränger ögonen och känner dig trött, samtidigt som koncentrationen och effektiviteten ökar.

Övriga specifikationer:

 • Armaturljusflöde: Neutralvitt 680 lumen
 • Färgåtergivning (CRI): ≥ 80 
 • Energiklass: A++

Produktdetaljer

Artikelnummer 920223
Varumärke Luctra
Höjd 30-75 cm
Färgtemperatur 2700 / 3600 / 6500 Kelvin
Vikt 4,5 kg
Material Aluminium, zink, stål, akryl, glas
Ljuskälla LED
Ljusstyrka 5 steg upp till 1 000 lux
Ljuskälla ingår Ja

Nerladdning

Produktblad Luctra

Produktblad Luctra Radial&Linear

Nerladdning (483.48k)
Luctra

Luctra är ett tyskt varumärke som inriktar sig på att utveckla bra arbetsbelysning för kontor och hem. I produktionen lägger de stor vikt vid hållbarhet, och använder återvinningsbara material och regionala leverantörer. Alla deras lampor tillverkas även i Tyskland. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Konferensmöbler

  Till mötesrum och konferenslokaler har vi ett stort sortiment konferensmöbler, med allt du behöver för lyckade möten och evenemang. Här kan du hitta allt från platseffektiva konferensstolar och konferensbord, till skåp, scener och teknik för ljud och bild.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser