Logga in på ditt konto

Inget konto? Skapa ett här

Spåra & hantera din order

Ordernr. är 7 siffror. Referensnr. är 9 bokstäver

Har du några frågor?

+46 (0)8-444 54 24
info@dpj.se

Öppettider kundtjänst

Mån - Fre: 09.00 - 15.00
Lunchstängt 12.00 - 13.00

Våra vanligaste frågor & svar

Till Frågor & svar

Elite Kontorsmöbler blir en del av DPJ

Elite Kontorsmöbler blir en del av DPJ Workspace den 17: e juli 2023. Bättre villkor, längre garantitider och större utbud är bara några av många fördelar som väntar dig som kund. Läs vidare för mer information om hur övergången till DPJ kan påverka dig som tidigare handlat på Elite.

Elite Kontorsmöbler blir nu en del av DPJ Workspace och kommer därmed stängas ned för beställningar måndagen den 17: e juli. DPJ tar därmed över befintlig verksamhet vilket kommer leda till en rad förbättringar för dig som vanligen handlar hos Elite.

Med DPJ Workspace får du tillgång till

✔️ Sveriges största utbud för kontor – över 20 000 produkter
✔️ Bättre villkor och längre garanti
✔️ Projektsäljare med erfarenhet av att inreda små som stora kontor
✔️ Kostnadsfri, digital inredningshjälp för företagare
✔️ Butik mitt i Stockholm City med möjlighet att prova kontorsmöbler.

Sveriges största utbud av kontorsmöbler

Hos DPJ Workspace får du tillgång till Sveriges största utbud av kontorsmöbler och inredning för kontorsmiljöer. Vi har över 20 000 unika produkter, varav över 6 000 lagerhålls regelbundet. Beställer du en lagervara från oss kan du välja att hämta ut din produkt direkt från vårt lager i Österhaninge.

Företagstjänster

Som företagskund kan du ta hjälp av våra kunniga projektsäljare. De har lång erfarenhet av att inreda kontor och offentliga utrymmen med design och funktion i fokus. Vi erbjuder även alla våra företagskunder fri inredningshjälp.

Butik mitt i City

Vill du pröva ut dina kontorsmöbler, känna på textilier eller testjobba i ett tyst bås? Då är du välkommen till vår butik på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm. Här kan du även lägga din beställning, få inredningshjälp på plats samt träffa våra projektsäljare. Kaffe och expertutlåtanden ingår alltid!

Vad händer om jag nyligen handlat på Elite?

Har du nyligen lagt en order hos Elite kommer din beställning att hanteras av och skickas från Elite Kontorsmöbler, även om den 17: e juli har passerat. Skulle återköp eller reklamation bli aktuellt efter detta datum kommer ditt ärende däremot att hanteras av DPJ Workspace. Om du är tidigare kund hos Elite är det de villkor som gällde vid tiden av ditt köp som gäller vid kontakt med oss.

meny

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft