Elite Kontorsmöbler blir en del av DPJ

Elite Kontorsmöbler blir en del av DPJ Workspace den 17: e juli 2023. Bättre villkor, längre garantitider och större utbud är bara några av många fördelar som väntar dig som kund. Läs vidare för mer information om hur övergången till DPJ kan påverka dig som tidigare handlat på Elite.

Elite Kontorsmöbler blir nu en del av DPJ Workspace och kommer därmed stängas ned för beställningar måndagen den 17: e juli. DPJ tar därmed över befintlig verksamhet vilket kommer leda till en rad förbättringar för dig som vanligen handlar hos Elite.

Med DPJ Workspace får du tillgång till

✔️ Sveriges största utbud för kontor – över 20 000 produkter
✔️ Bättre villkor och längre garanti
✔️ Projektsäljare med erfarenhet av att inreda små som stora kontor
✔️ Kostnadsfri, digital inredningshjälp för företagare
✔️ Butik mitt i Stockholm City med möjlighet att prova kontorsmöbler.

Sveriges största utbud av kontorsmöbler

Hos DPJ Workspace får du tillgång till Sveriges största utbud av kontorsmöbler och inredning för kontorsmiljöer. Vi har över 20 000 unika produkter, varav över 6 000 lagerhålls regelbundet. Beställer du en lagervara från oss kan du välja att hämta ut din produkt direkt från vårt lager i Österhaninge.

Företagstjänster

Som företagskund kan du ta hjälp av våra kunniga projektsäljare. De har lång erfarenhet av att inreda kontor och offentliga utrymmen med design och funktion i fokus. Vi erbjuder även alla våra företagskunder fri inredningshjälp.

Butik mitt i City

Vill du pröva ut dina kontorsmöbler, känna på textilier eller testjobba i ett tyst bås? Då är du välkommen till vår butik på Mäster Samuelsgatan 65 i Stockholm. Här kan du även lägga din beställning, få inredningshjälp på plats samt träffa våra projektsäljare. Kaffe och expertutlåtanden ingår alltid!

Vad händer om jag nyligen handlat på Elite?

Har du nyligen lagt en order hos Elite kommer din beställning att hanteras av och skickas från Elite Kontorsmöbler, även om den 17: e juli har passerat. Skulle återköp eller reklamation bli aktuellt efter detta datum kommer ditt ärende däremot att hanteras av DPJ Workspace. Om du är tidigare kund hos Elite är det de villkor som gällde vid tiden av ditt köp som gäller vid kontakt med oss.

meny

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och inredning till små och stora företag såväl som privatpersoner. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 10 års garanti. Här beställer du möbler för kontor med prisgaranti och snabb leverans.

DPJ – kontorsmöbler på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av inredning och möbler för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor. Beställ en hel uppsättning av nya kontorsstolar, eller köp ett skrivbord till hemmakontoret.

Ergonomiska kontorsmöbler

Bekväma kontorsmöbler som avlastar och främjar en god hälsa är väl investerade pengar. Hos DPJ hittar du ergonomiska möbler för alla ändamål, från justerbara skrivbord till ergonomiska stolar som kan ställas in optimalt för varje användare.

Skrivbord

I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

Kontorsstolar

De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Som alla våra kontorsmöbler är våra kontorsstolar därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du stolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

Ljudabsorbenter

Ljudnivån är en viktig faktor för en god arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande kontorsmöbler och hela fristående ljudisolerande rum. I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

Läs mer

Vad våra kunder säger

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft