Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Gamingstol

Grid view
List view
Visar 1-6 av 6 objekt
Sort by
Gamingstol - EVO

Gamingstol - EVO

1 725,00 kr inkl. moms
EVO är en bekväm gamingstol med en fräsch design i PU-läder som andas och har snygga, röda detaljer. Sätet har en fast skumstoppning och armstöden har en behaglig vaddering, vilket ger dig hög komfort. Säte stoppat med fast skum. Vadderade armstöd.  Med tilt-/lutfunktion. Justerbar sitthöjd. Klädd i tjockt PU-läder som andas.
Gamingstol - Redline

Gamingstol - Redline

1 975,00 kr inkl. moms
Redline är en gamingstol av hög standard med avlastande minnesskum i rygg och sits. En bekväm gamingstol som du kan sitta i under många timmar utan att få ont i rygg och nacke. Minnesskum som avlastar samt leder bort värme. Justerbara kuddar i nacke och rygg.  Justerbar sitthöjd.
Gamingstol - Fusion RGB

Gamingstol - Fusion RGB

2 100,00 kr inkl. moms
RGB Gamingstol i konstläder med högt ryggstöd och extra kuddar för nacke och rygg. Stolen kommer med en RGB-belysning som löper längs med sätets sidor och kan ställas in i 332 olika lägen.  RGB-belysning med 332 lägen. Höj- och sänkbara armstöd. Justerbar sitthöjd. Fällbart ryggstöd. Justerbara kuddar i nacke och svank. 
Gamingstol - Marksman

Gamingstol - Marksman

1 975,00 kr inkl. moms
Gamingstol med högt ryggstöd som går att luta samt har bekväma kuddar i nacke och ryggslut. Stolen är klädd i ett nylontyg som andas, vilket minskar risken för svettningar under intensiva matcher.  I nylonklädsel som andas. Justerbara kuddar i nacke och svank. Höj- och sänkbara armstöd.  Fällbart ryggstöd.  Justerbar sitthöjd.
Gamingstol - Ruthless RGB

Gamingstol - Ruthless RGB

1 725,00 kr inkl. moms
Gamingstolen Ruthless RGB kommer i konstläder och har en hög rygg med justerbara kuddar för nacke och svank. Detta är en ergonomisk gamingstol som du kan sitta många timmar i med bra komfort. RGB-belysning med 39 lägen. Ryggstöd med vinkeljustering. Sits och armstöd med höjdjustering. Hög rygg med kudde för nacke och svank. Fjärrkontroll till belysning medföljer.
Gamingstol - Black Viper V2

Gamingstol - Black Viper V2

1 725,00 kr inkl. moms
Gamingstol i konstläder med ergonomiska likheter med en racingstol. Med hög rygg samt extra kuddar för nackstöd och ryggstöd slipper du problem med rygg och nacke efter otaliga timmar i denna stol. Stolen är såklart höj och sänkbar vilket även armstöden är. Kuddarna för rygg och nacke kan även justeras för bästa passform.
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser