Prisgaranti
Vi matchar inte bara priset - vi slår det!
Snabb leverans
Din beställning behandlas omedelbart.
Minst 5 års garanti
Minst fem års garanti på hela sortimentet.
4,5 av 5 i betyg
Vi arbetar alltid med din upplevelse i fokus

Välkommen till vår butik

Mäster Samuelsgatan 65
Stockholm

Hitta hit

Gamingstol

Grid view
List view
Visar 1-11 av 11 objekt
Sort by
TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Vernazza Soft Fabric

3 875,00 kr inkl. moms
Vernazza Soft Fabric ™ är en bekväm gamingstol klädd i tåligt möbeltyg, med lutbar rygg och låsbar gunga. Stolen har ett rymligt och bekvämt säte som du kan sitta många timmar i med hög komfort. Mjuk och slitstark tygklädsel. Rymlig sits samt ryggstöd.  Bekväma kuddar ger extra stöd åt nacke och ländrygg. Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 145 kg. Professionell lutningsmekanism och 3D-armstöd. Robust metallram och aluminiumbas med hjul. 
TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Verona Signature Soft Fabric

3 600,00 kr inkl. moms
Verona Signature Soft Fabric™ är en bekväm gamingstol klädd i tåligt möbeltyg, med lutbar rygg och låsbar gungfunktion. En gamingstol som du kan spendera många timmar i med hög komfort. Mjuk och slitstark tygklädsel. Stoppad med kallformat skum för lång sittkomfort. Bekväma kuddar ger extra stöd åt nacke och ländrygg. Stark metallram som kan belastas med upp till 130 kg. Metallfotkryss med hjul. Professionell lutningsmekanism och 4D-armstöd.
TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Primo Woven Fabric

3 975,00 kr inkl. moms
Primo Woven Fabric är en ergonomisk gamingstol som kommer med justerbart svankstöd, låsbar gunga och ryggstöd som går att luta. En mycket bekväm stol som låter dig spela fokuserat i timmar.  Klädd i vävt tyg. Inbyggt, justerbart svankstöd. Ergonomisk och stödjande nackkudde. Justerbar höjd med gasfjäder som stöder upp till 145 kg. Robust metallram och aluminiumbas med hjul. Professionell lutningsmekanism och 4D-armstöd.
TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Primo PU

3 875,00 kr inkl. moms
Primo i PU-läder är en ergonomisk gamingstol som kommer med justerbart svankstöd, låsbar gunga och ryggstöd som går att luta. En mycket bekväm stol som låter dig spela fokuserat i timmar.  Klädd i PU-läder. Inbyggt, justerbart svankstöd. Ergonomisk och stödjande nackkudde. Justerbar höjd med gasfjäder som stöder upp till 145 kg. Robust metallram och aluminiumbas med hjul. Professionell lutningsmekanism och 4D-armstöd.
TOPSELLER

Gamingstol Junior - Arozzi Milano

2 375,00 kr inkl. moms
Milano är en bekväm gamingstol med grundläggande funktioner så som låsbar gunga, justerbar stödkudde och vadderade armstöd. En prisvärd stol med bra komfort för dig som vill spela fokuserat. Armstöd med extra vaddering. Stödkuddar för nacke och rygg. Lätt konstruktion för smidig rörelse. Klädd i konstläder för enkel rengöring. Knäledsgunga som går att låsa i upprätt läge. Justerbar höjd och gasfjäder som stöder upp till 95 kg.
Gamingstol - Redline

Gamingstol - Redline

1 975,00 kr inkl. moms
Redline är en gamingstol av hög standard med avlastande minnesskum i rygg och sits. En bekväm gamingstol som du kan sitta i under många timmar utan att få ont i rygg och nacke. Minnesskum som avlastar samt leder bort värme. Justerbara kuddar i nacke och rygg.  Justerbar sitthöjd.
Gamingstol - Marksman

Gamingstol - Marksman

1 975,00 kr inkl. moms
Gamingstol med högt ryggstöd som går att luta samt har bekväma kuddar i nacke och ryggslut. Stolen är klädd i ett nylontyg som andas, vilket minskar risken för svettningar under intensiva matcher.  I nylonklädsel som andas. Justerbara kuddar i nacke och svank. Höj- och sänkbara armstöd.  Fällbart ryggstöd.  Justerbar sitthöjd.
Gamingstol - EVO

Gamingstol - EVO

1 725,00 kr inkl. moms
EVO är en bekväm gamingstol med en fräsch design i PU-läder som andas och har snygga, röda detaljer. Sätet har en fast skumstoppning och armstöden har en behaglig vaddering, vilket ger dig hög komfort. Säte stoppat med fast skum. Vadderade armstöd.  Med tilt-/lutfunktion. Justerbar sitthöjd. Klädd i tjockt PU-läder som andas.
Gamingstol - Ruthless RGB

Gamingstol - Ruthless RGB

1 725,00 kr inkl. moms
Gamingstolen Ruthless RGB kommer i konstläder och har en hög rygg med justerbara kuddar för nacke och svank. Detta är en ergonomisk gamingstol som du kan sitta många timmar i med bra komfort. RGB-belysning med 39 lägen. Ryggstöd med vinkeljustering. Sits och armstöd med höjdjustering. Hög rygg med kudde för nacke och svank. Fjärrkontroll till belysning medföljer.
Gamingstol - Black Viper V2

Gamingstol - Black Viper V2

1 725,00 kr inkl. moms
Gamingstol i konstläder med ergonomiska likheter med en racingstol. Med hög rygg samt extra kuddar för nackstöd och ryggstöd slipper du problem med rygg och nacke efter otaliga timmar i denna stol. Stolen är såklart höj och sänkbar vilket även armstöden är. Kuddarna för rygg och nacke kan även justeras för bästa passform.
Gamingstol - Fusion RGB

Gamingstol - Fusion RGB

2 100,00 kr inkl. moms
RGB Gamingstol i konstläder med högt ryggstöd och extra kuddar för nacke och rygg. Stolen kommer med en RGB-belysning som löper längs med sätets sidor och kan ställas in i 332 olika lägen.  RGB-belysning med 332 lägen. Höj- och sänkbara armstöd. Justerbar sitthöjd. Fällbart ryggstöd. Justerbara kuddar i nacke och svank. 
home-seo.jpg

Hos DPJ hittar du kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen.

DPJ levererar inredning till såväl små som stora företagsprojekt, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell inredning för alla kontorsmiljöer alltid med minst 5 års garanti.

I vår online butik hittar du ett urval av den vanligaste inredningen för kontor. – Söker du ett speciellt varumärke eller en annan färg eller material, ber vi dig att kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ är både en fysisk butik i Stockholm city och en webbutik för kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensteknik och all annan inredning som du behöver för på ditt jobb.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft

Handlar du som företag eller privatperson?

Välj nedan hur du vill se våra priser