Har du problem med att genomföra din beställning? Prova att byta din webbläsare!
TOPSELLER

Gamingstol - Arozzi Primo PU

 • På rea!

Primo i PU-läder är en ergonomisk gamingstol som kommer med justerbart svankstöd, låsbar gunga och ryggstöd som går att luta. En mycket bekväm stol som låter dig spela fokuserat i timmar. 

 • Klädd i PU-läder.
 • Inbyggt, justerbart svankstöd.
 • Ergonomisk och stödjande nackkudde.
 • Justerbar höjd med gasfjäder som stöder upp till 145 kg.
 • Robust metallram och aluminiumbas med hjul.
 • Professionell lutningsmekanism och 4D-armstöd.
3 875,00 kr inkl. moms
VISA Mastercard American Express Klarna
Leveranstid: 1-2 veckor
Svart
Svart
Guld
Sänk
Öka
Minst 5 års garanti
Snabb leverans
Prisgaranti

Primo i PU-läder är en ergonomisk gamingstol som kommer med justerbart svankstöd, låsbar gunga och ryggstöd som går att luta. En mycket bekväm stol som låter dig spela fokuserat i timmar. 

 • Klädd i PU-läder.
 • Inbyggt, justerbart svankstöd.
 • Ergonomisk och stödjande nackkudde.
 • Justerbar höjd med gasfjäder som stöder upp till 145 kg.
 • Robust metallram och aluminiumbas med hjul.
 • Professionell lutningsmekanism och 4D-armstöd.

Klädd i tåligt PU-läder

Stolen är klädd i ett mjukt PU-läder som är både hållbart och lätt att rengöra. Sätet är vadderat med ett smidigt och behagligt skum som ger ordentligt med stöd och har en densitet på 70 kg / m³ för sätet och 65 kg / m³ för ryggstödet.

Funktionella 4D-armstöd

Stolen kommer utrustad med bekväma 4D-armstöd som ger mycket bra stöd åt dina underarmar och armbågar. Armstöden är enkla att justera och går att reglera i höjd, bredd, vinkel (inåt, utåt), samt position (framåt, bakåt). 


Professionell lutningsmekanism 

Primo kommer med en professionell lutningsmekanism som låter dig luta och låsa ryggstödet i steg om fyra grader, upp till totalt 165 grader. En väldigt trevlig och behaglig funktion när du behöver ta igen dig efter en hård match. 


Justerbart svankstöd

Stolen har ett justerbart, inre svankstöd som du enkelt reglerar med en ratt på sidan av ryggstödet. Detta gör att du alltid kan anpassa stödets djup efter din egen ryggkurva, och att du kan sitta längre med samma höga komfort. 


Knäledsgunga med justerbart motstånd

Gamingstolen är utrustad med en knäledsgunga, vilket gör att stolen rör sig likt en gungstol när du lutar dig bakåt. Gungan har en lutningskapacitet på 12 grader och ett justerbart motstånd som du enkelt anpassar efter din egen kropp.

Gunga som går att låsa

Stolens gunga är även låsbar, vilket innebär att du kan låsa hela sätets lutning i allt från en upprätt till en mer bakåtlutad position. Detta gör att du enkelt kan hitta den lutning som passar dig och din dagsform bäst. 

Produktdetaljer

Artikelnummer PRIMO-PU-BK
Varumärke Arozzi
Bredd 740 mm
Sitthöjd 475 - 575 mm
Sittbredd 520 mm
Sittdjup 520 mm
Vikt 23 kg
Armstöd Ja
Höjd på ryggstöd 830 mm
Bredd på ryggstöd 540 mm
Arozzi

Arozzi är speciellt inriktade mot gaming och är ett välkänt varumärke över stora delar av världen. De producerar allt som har med gaming att göra och är särskilt uppskattade för sina bekväma, snygga och prisvärda gamingstolar. 

DPJ – kontorsmöbler för den moderna arbetsplatsen

DPJ levererar kontorsmöbler och kontorsinredning till små och stora företag, och vi hjälper självklart även dig som privatperson. Vi levererar professionell kontorsinredning för alla miljöer, alltid med minst 5 års garanti.

DPJ – kontorsmöbler i Stockholm och på nätet

I vår online-butik hittar du ett stort urval av den vanligaste inredningen för kontor. Här finns kontorsmöbler i alla kategorier och något för varje kontor.

 • Skrivbord

  I vårt breda sortiment av skrivbord hittar du något som passar alla kontor och arbetsrum. Här finns allt från små och enkla fasta skrivbord med T-stativ till höj- och sänkbara skrivbord som uppmuntrar till ergonomiska arbetsplatser. Välj mellan raka skrivbord och platseffektiva hörnskrivbord – här hittar du något för alla lokaler.

 • Kontorsstolar

  De flesta kontorsanställda spenderar många timmar om dagen sittandes i en kontorsstol. Våra kontorsstolar är därför av hög kvalitet, och i vårt breda utbud hittar du kontorsstolar som passar till alla kontor. Här hittar du så klart även ergonomiska kontorsstolar med fokus på en hälsosam arbetsställning.

 • Ljudabsorbenter

  Ljudnivåer är en viktig aspekt av en bra arbetsmiljö, och med ljudabsorbenter av hög kvalitet kan du med hjälp av kontorsinredningen skapa en sundare ljudmiljö och en mer effektiv arbetsplats. Här finns ljudabsorbenter i form av skärmväggar och takabsorbenter, men även ljudabsorberande möbler och hela fristående ljudisolerande rum.

  I vårt breda sortiment hittar du även andra kontorsmöbler och inredning för kontoret. Söker du ett speciellt varumärke, färg eller material? Kontakta oss, så hjälper vi dig personligen.

DPJ Workspace – butik och webbshop

DPJ har utöver sin onlinebutik även en fysisk butik i Stockholm city där du kan känna på produkterna, och få hjälp med kontorsinredning, kontorsmöbler, konferensmöbler och allt annat som du behöver för ett välfungerande kontor med bra arbetsmiljö.

Ett axplock av våra kunder

Mäklarhuset
TV4
Svenska Kyrkan
Google
Handelsbanken
Carlsberg
Försvarsmakten
Microsoft